Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Засідання виконкому 28.04.2023 р.

Дата: 01.05.2023 14:49
Кількість переглядів: 180

28 квітня під головуванням т.в.о. міського голови Сергія Бобрицького та керуючого справами (секретаря) виконавчого комітету Валентини Пушкарьової відбулось засідання виконавчого комітету  міської ради, під час якого розглянуто низку питань щодо забезпечення  життєдіяльності громади.

Фото без опису

Внесено зміни до попередніх рішень виконкому, що стосувалися затвердження посадових інструкцій працівників відділу обліку та звітності, затвердження інформаційних та технологічних карток адміністративних послуг з питань земельних відносин та щодо уповноваження посадових осіб на складання протоколів про адмінпорушення. Також члени виконавчого комітету погодили проєкт рішення щодо внесення змін до персонального складу адміністративної комісії.

Окремо було обговорено та підтримано рішення, яке стосувалося адміністративної послуги щодо надання копій рішень міської ради. Керуюча справами (секретар) виконавчого комітету Валентина Пушкарьова наголосила, що відтепер громадянам для отримання копії рішення виконавчого комітету або сесії міської ради необхідно звернутися в ЦНАП або до посадової особи старостинського округу з відповідною заявою.

Ухвалено рішення, що стосувались захисту прав дітей, розглянуто заяви громадян про надання в оренду окремого елементу благоустрою, надання дозволу на прибудову балкону, про взяття на квартирний облік тощо.

З усіх питань порядку денного прийнято рішення, які відповідно до регламенту будуть оприлюднені на офіційному вебсайті міської ради.


Фото без описуФото без опису


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних