A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Вчителі важливі – не лише гасло Карлівської міської ради.

Дата: 02.10.2023 13:08
Кількість переглядів: 208

Напередодні святкування професійного свята працівників освіти України, у межах впровадження Швейцарсько-українського проєкту DECIDE – «Децентралізація для розвитку демократичної освіти» Карлівська міська рада взяла участь у ІІ етапі відбору для надання у 2023 році міні-грантів територіальним громадам, які мають намір укласти договори про співробітництво територіальних громад у сфері розвитку освіти.

Фото без опису

До співбесіди організатори запросили лише ті команди, які пройшли випробування в І турі. До уваги організаторів проєкту тимчасово виконуючий обов'язки голови, секретар Карлівської міської ради Сергій Бобрицький, начальник відділу освіти, молоді та спорту Карлівської міської ради Віра Бабич, головний спеціаліст відділу соціально- економічного розвитку міста Олена Голуб, директор Комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Ольга Сутула презентували ідею облаштування тренінгової кімнати для психологічної підтримки педагогів Карлівської міської, Мартинівської та Ланнівської сільських територіальних громад. Планується, що це буде освітній простір, де вчителі зможуть отримувати необхідну підтримку та поради від професійних психологів, обмінюватися досвідом та набувати нових навичок, що допоможе їм краще справлятися зі своєю місією.

Реалізація проєкту «Маю силу навчати» допоможе підтримати та збільшити ефективність роботи педагогічних працівників, а це безпосередньо позитивно позначиться на якості освіти для наших дітей.

Відділ освіти, молоді та спорту.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних