A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

З 1 вересня в громаді запрацював проєкт з надання багатосекторальної гуманітарнрої допомоги

Дата: 01.11.2023 08:40
Кількість переглядів: 223

Карлівська територіальна громада – в числі 14 громад України, в яких з 1 вересня запрацював Міжнародний проєкт щодо надання інклюзивної гуманітарної допомоги.

Фото без опису

За сприянням Ірини Твердохліб – регіональної представниці Національної Асамблеї людей із інвалідністю в Полтавській області, Полтавщина наряду з Волинською та Чернівецькою областями стала пілотним регіоном для реалізації міжнародного проєкту «Багатосекторальна гуманітарна допомога для ВПО, репатріантів, ветеранів та їх приймаючих громад в Україні».

Завдяки ініціативі та наполегливості Валентини Пушкарьової Валентина Пушкарева та Єлизавети Отливанної Єлизавета Отливанна Карлівська територіальна громада перемогла у відборі для участі в проєкті. Ще однією громадою-учасницею в області стала Опішнянська.

Цільова група проєкту - особи з інвалідністю та люди віком 80+.

В рамках реалізації проєкту надаватиметься адресна матеріальна допомога (в розмірі 3700 грн.). Також буде здійснюватися реанімація медичних закладів, зокрема ФАПів та амбулаторій загальної практики сімейної медицини, яка включає посилення їхньої матеріальної бази, надаватиметься підтримка соціальним працівникам, що опікуються людьми з інвалідністю тощо.

Наголошуємо, що протягом терміну дії проєкту (до кінця 2024 року) допомога надаватиметься усім громадянам, що підпадають під зазначену цільову групу.

Враховуючи встановлені місячні ліміти надходження фінансування, наразі допомогу отримують діти з інвалідністю, особи з інвалідністю І групи та люди, старше 80 років.

Збір заяв та пакетів документів для отримання допомоги продовжується. Заяви приймаються в Центрі надання адміністративних послуг.

Звертаємо увагу, що вся інформація про етапи реалізації проєкту буде висвітлюватися на офіційних ресурсах Карлівської міської ради.

Слідкуйте за нашими публікаціями.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних