A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Зупинку перенесено

Дата: 06.06.2017 17:04
Кількість переглядів: 807

Зупинка міського пасажирського транспорту, що по пров. Спартака перенесена до центральної районної лікарні по вул. Радевича. 

Таке рішення обумовлено цілим рядом причин, головна з яких – безпека дорожнього руху та забезпечення комфортних умов перевезення пасажирів. Карлівчани та гості міста неодноразово мали змогу спостерігати картину, коли на площу по пров. Спартака один за одним з’їжджаються автобуси з усього району, тим самим створюючи небезпечну ситуацію на дорозі. Автобуси, які чекають на пасажирів на умовній посадочній площадці перекривають дорожній огляд водіям та безпосередньо впливають на підвищення ризику виникнення аварійних ситуацій.

Згідно Закону України «Про автомобільний транспорт», відправлення чи прибуття автобусів приміських маршрутів загального користування здійснюється тільки з автостанцій. Порушення чинного законодавства тягне за собою відповідальність. Поліція зобов’язана забезпечувати виконання перевізниками Закону України «Про автомобільний транспорт», про що неодноразово наголошувалося в листах до Карлівського відділу поліції ГУНП в Полтавській області.

Разом з тим, у зв’язку зі зміною шляху проходження маршруту, виконавчий комітет міської ради рішенням від 30.05.2017 року вніс зміни і до паспортів маршрутів: 1А «Б.Площа-Цукрозавод»; 2А «Б.Площа-Спиртозавод»; 1М «Б.Площа-Цукрозавод»; 2М «Б.Площа-Спиртозавод». До відома діючих перевізників доведено про дислокацію зупинки пасажирського транспорту з площі по пров. Спартака до центральної районної лікарні по вул. Радевича.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.