A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

В Карлівці буде встановлено меморіальний знак загиблим в АТО

Дата: 06.09.2017 17:09
Кількість переглядів: 931

Про це йшлося на засіданні виконавчого комітету Карлівської міської ради, яке відбулося у вівторок 5 вересня. 

Розглянувши лист громадської організації «Ветеранська взаємодопомога» щодо встановлення меморіального знаку мешканцям Карлівського району, які загинули під час проведення АТО, враховуючи рекомендації комісії Карлівської міської ради з питань найменувань та пам’ятних знаків, виконком прийняв рішення надати дозвіл на встановлення меморіального знаку в центральному парку по вул. Полтавський Шлях на умовах благодійності. Також було затверджено ескіз та надпис на меморіальному знаку.

В зв’язку з надходженням інформації від в.о. начальника Управління Держпродспоживслужби в Карлівському районі Ткаченка О.А. про проведення 31.08.2017 року проб води з річки Орчик в місцях масового відпочинку населення та враховуючи дані протоколу № 748, 749 про те, що річкова вода відповідає вимогам по мікробіологічним показникам, члени виконкому вирішили вважати рішення виконавчого комітету від 30.08.2017 року № 148 «Про встановлення попереджувальних табличок «Купатися заборонено» на березі р. Орчик» таким, що втратило чинність.

В ході обговорення питань порядку денного засідання виконкому було розглянуто звернення голови ЖБК «Промінь»  щодо облаштування пішохідної зони по пров. Спартака, 3. Було вирішено зобов’язати Карлівське ВУЖКГ встановити по границі пішохідної зони за адресою: м. Карлівка, пров. Спартака, 3 металеві обмежувачі руху автомобільного транспорту та направити дане рішення відділу поліції для здійснення заходів контролю правопорядку.

Жваву дискусію викликало питання про затвердження нормативів питного водопостачання та норм водоспоживання населення м. Карлівка. З цього питання доповідала інженер абонентського відділу Карлівської дільниці КП «Полтававодоканал» Ірина Олефір. Вона, зокрема, спираючись на лист генерального директора КП ПОР «Полтававодоканал» Воротинцева В.А. про розгляд Норм витрат води і скидання стоків для споживачів м. Карлівка, розроблених на замовлення Державною академією ЖКГ Мінжитлокомунгоспу України, озвучила нормативи питного водопостачання та норми питного водоспоживання населення м. Карлівка при відсутності квартирних засобів обліку води, які пропонувалося затвердити. Після тривалого обговорення рішення не було прийнято.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.