Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Двадцяте засідання виконавчого комітету 28.12.2023 року

Дата: 29.12.2023 14:13
Кількість переглядів: 353

28 грудня відбулося двадцяте засідання виконавчого комітету міської ради під головуванням т.в.о. міського голови Сергія Бобрицького і керуючого справами (секретаря) виконавчого комітету Валентини Пушкарьової.

Фото без опису

На початку засідання Сергій Бобрицький привітав наших спортсменів, переможців Чемпіонату світу з гирьового спорту, що проходив у Латвії з 6 по 12 грудня та вручив подяки Карлівської міської ради Олегу Коломійцю, Єлизаветі Мирній, Олександру Свириденку, Максиму Ульку, Артему Дуленку, Антону Чуйку, Єгору Шкілю та Євгену Остапчуку.

Далі перейшли до розгляду порядку денного, який включав 22 питання, серед них і «Про схвалення проєкту рішення Карлівської міської ради «Про бюджет Карлівської міської територіальної громади на 2024 рік» та внесення його на розгляд сесії Карлівської міської ради».

В ході тривалого обговорення, було вирішено розглянути дане питання після того, як його опрацює і внесе свої рекомендації та доповнення постійна депутатська комісія з питань бюджету, фінансів, цін, планування та обліку, управління комунальним майном, житловим та комунальним господарством, благоустрою, транспорту, архітектури та будівництва.

Продовжуючи засідання, члени виконкому затвердили план роботи виконавчого комітету на 2024 рік та план заходів щодо запобігання корупції. Прийняли низку рішень про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, розглянули заяви фізичних і юридичних осіб щодо надання дозволу на торгівлю та взяття на квартирний облік тощо.

Після перерви виконком продовжив засідання та повернувся до розгляду питання щодо схвалення проєкту рішення міської ради про бюджет на 2024 рік.

Згідно з рекомендаціями спільної депутатської комісії, до проєкту бюджету на 2024 рік внесені доповнення, а саме: додаткове фінансування отримає ДЮСШ - 1 млн грн., спортивна організація «Колос» - 1 млн 651 тис. грн. та спілка ветеранів - 153 тис. грн., закладені кошти на придбання комп’ютерної техніки для проведення ЗНО - 500 тис. грн., на закупівлю дронів для ЗСУ - 500 тис. грн. та на фінансування програми реабілітації поранених військових - 500 тис. грн.

Всі зміни були враховані під час схвалення та прийняття остаточного рішення членами виконавчого комітету.

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних