A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Засідання сесії не відбулося

Дата: 29.12.2023 17:10
Кількість переглядів: 168

Засідання п’ятої сесії Карлівської міської ради за відсутності кворуму не відбулося. Відмовилися реєструватися присутні депутати міської ради від партії «Січ» (Володимир Сидоров), «Українці» (Андрій Дуленко) та «Довіра» (Алла Третяк). Інші депутати від цих партій були відсутні.

Фото без опису

Т.в.о. міського голови, секретар ради Сергій Бобрицький вимушений був перенести засідання сесії на 15:00 годину, але і на цей час зареєструвалося тільки 11 депутатів: від партії «Батьківщина», «За майбутнє», Аграрної партії та два безпартійних депутата.

Відповідно, не був прийнятий головний фінансовий документ громади на 2024 рік та низка інших, не менш важливих рішень.

Згідно ст. 79 Бюджетного кодексу України, якщо до початку нового бюджетного періоду не прийнято рішення про місцевий бюджет, виконавчий орган місцевої ради має право здійснювати витрати місцевого бюджету лише на цілі, визначені у рішенні про місцевий бюджет на попередній бюджетний період.

З огляду на це, 29 грудня було скликано позачергове засідання виконавчого комітету міської ради та розглянуто і прийнято рішення «Про затвердження обсягів фінансування видатків бюджету Карлівської міської територіальної громади по тимчасових кошторисах бюджетних установ на І квартал 2024 року».

Відповідно до прийнятого документа, видатки бюджету Карлівської міської територіальної громади по тимчасових кошторисах бюджетних установ на І квартал 2024 року затверджено в розмірі не більше 1/12 обсягу щомісячних видатків, визначених рішенням другого засідання третьої сесії дев’ятого скликання від 23 грудня 2022 року “Про бюджет Карлівської міської територіальної громади на 2023 рік” з урахуванням внесених на протязі року змін (крім випадків, передбачених частиною четвертою статті 23 Бюджетного кодексу України).

Також зазначено, що до прийняття рішення про бюджет міської територіальної громади на 2024 рік забороняється проводити фінансування капітальних видатків та надання кредитів з бюджету (крім випадків, пов’язаних із виділенням коштів із резервного фонду бюджету Карлівської міської територіальної громади).

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних