A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Важливо!

Дата: 12.01.2024 11:15
Кількість переглядів: 211

В порядок денний V сесії Карлівської міської ради було включено питання продовження дії контракту керівниці КНП "Карлівський центр первинної медико-санітарної допомоги" Терентьєвої Л.В. Засідання V сесії Карлівської міської ради 05.01.2024 вчергове не відбулось. Через це контракт з директором КНП "Карлівський центр первинної медико-санітарної допомоги" не було продовжено.

Фото без опису

Задля вирішення критичного для життєдіяльності Карлівської громади питання надання медичної допомоги, Т.В.О. Карлівського міського голови Сергієм Бобрицьким було підписано розпорядження про призначення Т.В.О. Директора КНП "Карлівський центр первинної медико-санітарної допомоги". Таким чином Л.Терентьєва зможе продовжити виконувати свої посадові обов'язки: виплатити зарплати медичним працівникам, організувати забезпечення відповідних установ.

"Депутатський корпус створив колапс в нашій громаді: питання харчування дітей не вирішено, контракт з директором КНП "Карлівський центр первинної медико-санітарної допомоги" не продовжено, бюджету немає. Депутати роблять все, щоб життя в громаді просто зупинилось. Наразі ми шукаємо юридичні шляхи вирішення всіх нагальних питань. З охороною здоров'я вдалось знайти законний інструмент. Продовжуємо шукати вирішення проблеми по харчуванню дітей та освіті в цілому. Наступною проблемою буде виплата зарплат освітянам в громаді.", - розповів Сергій Бобрицький, Т.В.О. Карлівського міського голови.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних