Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Відбулася робоча зустріч з освітянами ліцею №4

Дата: 01.02.2024 10:16
Кількість переглядів: 121

31 січня т.в.о. міського голови, секретар ради Сергій Бобрицький, депутат Карлівської міської ради Юлія Безсмертна, юрисконсульт відділу освіти, молоді та спорту Оксана Мосієнко відвідали опорний заклад Карлівський ліцей №4.

Фото без опису

Під час спілкування з педагогічним колективом обговорили нагальні проблеми ліцею, зокрема, ремонт приміщення та харчування дітей.

Сергій Бобрицький поінформував, що питання ремонту закладу здійснюватиметься із залученням грантових коштів, і в цьому напрямку робота вже ведеться. Також наголосив, що за рахунок коштів міського бюджету, спонсорів та благодійних організацій триває ремонт шелтеру. В перспективі відремонтоване приміщення має стати гуртожитком для учнів опорного закладу.

В ході зустрічі освітяни порушили питання придбання комп’ютерної техніки для навчання, мікшерного пульту, підсилювача та мікрофонів для проведення заходів, а також забезпечення ліцею швидкісним Інтернетом.

Найбільше працівників опорного закладу турбувало питання забезпечення учнів харчуванням. Сергій Бобрицький зауважив, що наразі харчуванням забезпечені дитячі садочки, так як в них ще були залишки продуктів. Відділом освіти наразі проводиться робота з тендерної закупівлі на платформі Прозорро. Але для вирішення питання подальшого повноцінного харчування дітей в закладах освіти необхідно прийняти сесійне рішення. Проте, в зв’язку з відмовою низки депутатів реєструватися на пленарному засіданні, сесія вкотре не відбувається. На 2 лютого призначена чергова сесія. Питання забезпечення дітей харчуванням стоїть одним з найперших.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних