A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

На порядку денному питання функціонування мережі водовідведення

Дата: 08.02.2024 14:20
Кількість переглядів: 129

Питання водопостачання та водовідведення в місті Карлівка т.в.о. міського голови, секретар ради Сергій Бобрицький обговорив під час зустрічі з мешканцями багатоквартирних будинків, що розташовані по вул. Полтавський шлях біля міського будинку культури.

Фото без опису

Жителі цих будинків потерпають від затоплень підвальних приміщень каналізаційними стоками.

Періодичне відкачування стоків, яке проводить КП «Карлівка Новатор», не дає бажаного результату, так як забита центральна каналізаційна мережа.

Усі мережі, які знаходяться на території міста перебувають на балансі Карлівської дільниці КП «Полтававодоканал». Право і обов’язок обслуговувати і проводити усі ремонтні роботи водопровідних мереж належить виключно водоканалу.

В свою чергу Карлівська міська рада неодноразово зверталася до КП «Полтававодоканал» стосовно вирішення питання, зверталися і мешканці багатоквартирних будинків. Проте підприємство пояснює, що КП ПОР «Полтававодоканал» через дію збиткових тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення перебуває у вкрай складних фінансових умовах господарювання.

Як поінформував Сергій Бобрицький, Карлівська міська рада включила до проєкту бюджету на 2024 рік субвенцію з міського бюджету до обласного в сумі 1 млн. 700 тис. грн. для КП ПОР «Полтававодоканал» на придбання обладнання. Проте, через те, що сесії не відбуваються в зв’язку з відмовою низки депутатів реєструватися на засіданні, бюджет на 2024 рік не прийнятий.

Наразі КП «Карлівка Новатор» буде і надалі періодично відкачуватиме стоки з каналізації багатоквартирних будинків, але це навіть тимчасово не вирішить проблему. Необхідно проведення КП ПОР «Полтававодоканал» ремонтних робіт каналізаційної мережі.

В ході обговорення вирішено звернутися з відповідним листом до Полтавської обласної ради стосовно неналежної діяльності КП ПОР «Полтававодоканал» та щодо сприяння врегулювання питання.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних