A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Спростовано недостовірну інформацію

Дата: 27.02.2024 17:02
Кількість переглядів: 112

18 січня в газеті "Полтавська думка" №3 опубліковано статтю під назвою «Карлівська влада маніпуляціями домагається ухвалення вигідного для себе бюджету на 2024 рік», яка містить недостовірну інформацію щодо діяльності Карлівської міської ради і виконавчого комітету. Керуюча справами виконавчого комітету Карлівської міської ради Валентина Пушкарьова звернулася до редакції газети з вимогою спростувати неправдиву інформацію.

Фото без опису

Доводимо до відома жителів Карлівської громади текст опублікованої 18 січня статті та текст спростування, яке опубліковано 15 лютого 2024 р. в газеті "Полтавська думка" №7.

Також ще раз наголошуємо, що жодна посадова особа виконавчого комітету Карлівської міської ради жодним чином не блокувала харчування дітей в навчальних закладах. Більш того, на 22 позачерговому засіданні виконавчого комітету Карлівської міської ради, на яке було винесено одне питання - «Про організацію харчування дітей в закладах загальної середньої та дошкільної освіти Карлівської територіальної громади у 2024 році», з 11 присутніх членів виконкому «за» проголосували 11: Бобрицький С.Б., Гончар Л.О., Дядченко С.М., Дяченко В.О., Зубань Л.М., Кравченко Н.В., Павлусь Ю.М., Пушкарьова В.І., Саніна І.В., Твердовська О.П., Ткачов Ю.О. (результати голосування додаються).

Наразі діти забезпечені гарячим харчуванням, але проблема залишається, так як рішення по харчуванню необхідно затвердити сесійно. І поки депутати від політичних партій «Січ», «Довіра», «Українці» продовжують блокувати пленарні засідання сесій, проблеми в громаді зростають.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних