Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Добігає кінця Всеукраїнський тиждень дитячого читання, його гасло в цьому році – «Наближаємо Перемогу з книгою».

Дата: 28.03.2024 11:22
Кількість переглядів: 61

Фото без опису

Тиждень дитячого читання – час, сповнений дивовижного книжкового розмаїття; свято тих, хто творить книгу, і тих, хто любить читати; дні веселих пригод і літературних відкриттів.

Цього року він був наповнений вірою в перемогу, зустрічами з найулюбленішими героями книг, літературними подорожами у найкращі часи, іграми та вікторинами, акціями, виставками.

У Карлівській бібліотеці для дітей Тиждень розпочався з акції “Знайди свою книжку”. Діти з радістю мандрували між бібліотечними стелажами, в пошуках книги на свій смак, яка надихатиме на нові досягнення.

Далі було проведено веселий та цікавий літературний квест «Книги - друзі». Дітлахи зазирнули на сторінки казок та творів дитячих письменників, залюбки взяли участь у вікторинах та конкурсах. Та ще раз впевнилися, що перемога завжди за доброю стороною.

Також пошановувачі бібліотеки мали змогу ознайомитися з новими книгами на виставці “Хіт-парад новинок”. Усі видання різні та цікаві, але найбільше привертають увагу твори про сучасних героїв, події та перемогу.

На завершенням Всеукраїнського тижня дитячого читання бібліотека підготувала виставку “Old book”, де зібрано книги, які читали бабусі і дідусі сучасних малят, на яких виховувались їхні батьки, але ці твори є актуальними і в сьогоденні.

В підсумок, ми можемо сказати, що дітям подобається читати, просто потрібно знайти ту книгу, яка буде цікава вашій дитині, буде відповідати її інтересам та темпераменту.

Книга може бути зброєю! Книга може бути захистом! Книга надихає! Книга навчає! Книга виховує! Той, хто читає книги, обов’язково стане гідною Людиною!

Відділ культури та туризму.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних