A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Засідання тридцять другої позачергової сесії міської ради

Дата: 19.09.2018 16:24
Кількість переглядів: 710

Тридцять друга позачергова сесія Карлівської міської ради розпочалася із засідання спільних комісій.

Фото без опису

На порядок денний засідання виносилося, крім пункту «Різне», 16 проектів рішень, які стосувалися діяльності комунальних підприємств, земельних питань, питань розвитку інфраструктури та благоустрою в місті, інших сфер міського господарювання.

Бурхливе обговорення викликав проект рішення щодо уточнення показників міського бюджету на 2018 рік від перевиконання доходів загального фонду за 8 місяців 2018 року. Сума понадпланових надходжень склала 1 824 400 грн. З неї було запропоновано виділити, зокрема, 320299.0 грн. на капітальний ремонт благоустрою дворової території та внутрішньоквартальних проїздів житлових будинків по вул. Гурамішвілі,11, 38000,0 грн. на заміну дверей багатоквартирних житлових будинків, 100000,0 грн. на підтримку Федерації футболу Карлівського району, а також 250000,0 грн. на відзначення Дня міста. Після тривалого обговорення переважною більшістю голосів рішення було прийнято.

Далі депутати затвердили міську Програму підтримки правоохоронних органів м. Карлівка, міську Програму сприяння управлінню Державної казначейської служби України у Карлівському районі, внесли доповнення до міської соціальної Програми «Турбота. Назустріч карлівчанам».  Також було вирішено надати одноразову грошову допомогу двом учасникам АТО та грошову допомогу на лікування 8 мешканцям міста на загальну суму 60000,5 грн.

В ході розгляду питань порядку денного було обговорено та прийнято відповідні рішення про передачу на баланс комунальному підприємству «Карлівка Новатор» дитячих ігрових майданчиків по вул. Гурамішвілі, 14А та по вул. Полтавський Шлях, 42/2; про погодження доповнень до штатного розпису КП «Карлівка Новатор», про внесення змін до складу виконавчого комітету Карлівської міської ради та ін.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних