A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Відбулася тридцять п’ята позачергова сесія

Дата: 16.11.2018 16:06
Кількість переглядів: 743

Питання порядку денного 35-ї позачергової сесії міської ради до цього ретельно були опрацьовані на засіданнях постійних депутатських комісіях.

Фото без опису

Щодо фінансових питань, начальник відділу фінансово-господарського забезпечення Наталія Корляк повідомила, що  сума понадпланових надходжень загального фонду міського бюджету за 10 місяців 2018 року складає 3 584 900 грн.  До розподілу було запропоновано 2 562 800 грн. З них, зокрема, 547 тис. грн. на поточний ремонт доріг, 113 тис. грн. на будівництво дитячого майданчика по вул. Великотирнівська, а також, як і було оговорено на минулій сесії, 145 тис. грн. виділено на заміну вікон у дитячому садочку № 5 «Берізка».

Далі депутати затвердили розпорядження міського голови в міжсесійний період щодо внесення змін до річного розпису загального фонду міського бюджету на 2018 рік та щодо надання адресних матеріальних допомог.

З огляду на необхідність здійснення контролю за станом благоустрою м. Карлівка, селищ Солона Балка та Іванівка, дотримання правил благоустрою, сесією було вирішено утворити в міській раді з 01.01.2019 року відділ з контролю за станом благоустрою.

Беручи до уваги багаточисленні звернення мешканців с. Солона Балка щодо реконструкції в селищі дитячого садочка, депутати міської ради прийняли рішення провести технічне обстеження даного приміщення. Буде  визначено технічний стан несучих, огорожувальних конструкцій для виготовлення звіту експертної оцінки будівлі та проекту реконструкції для подальшої експлуатації за призначенням.

В ході розгляду питань порядку денного депутатами було погоджено Карлівському ВУЖКГ вартість надання послуг по копанню ям на кладовищі ручним способом в зимовий період 2018-2019 років в розмірі 1 тис. 187 грн.; внесено зміни до титульних списків Карлівського ВУЖКГ та КП «Карлівка Новатор»; затверджено Стратегію розвитку туризму Карлівської міської ради Полтавської області на 2018-2025 роки.

Після розгляду заяв громадян, 35 позачергова сесія міської ради закінчила свою роботу.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних