A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

З Днем збройних сил України!

Дата: 06.12.2021 10:30
Кількість переглядів: 545

Шановні військовослужбовці та ветерани військової служби! Дорогі захисники України! Від щирого серця вітаю вас з Днем збройних сил України!

Фото без опису

Україна пишаєтсья своїм військом і довіряє йому. Адже фактично наново відродившись в умовах війни, українська армія пройшла горнило випробувань, зміцніла, набула безцінного бойового досвіду і впевненості у своїх силах та зламала загарбницькі плани озброєного до зубів ворога.

Боєздатні Збройні Сили України - це здобуток і заслуга мільйонів українців, в тому числі й мешканців Карліської громади - істинних патріотів своєї держави. Щиро дякую всім військовослужбовцям Карлівщини, які служили в Збройних Силах України, захищали нашу землю від ворогів в зоні АТО/ООС, волонтерам за відвагу, героїзм та самопожертву.

На жаль війна не буває без жертв, і серед наших земляків є й ті, хто віддав свої життя за мир на рідній землі. Пам’ять про них назавжди залишиться в серцях жителів нашої громади. Я висловлюю щирі співчуття рідним і близьким загиблих героїв і низько схиляю голову перед родинами Дмитра Барвіна, Миколи Демиденка та Юрія Коновода, які віддали свої життя під час проходження служби в зоні АТО.

А також дякую матерям, які виховали справжніх патріотів, що без остраху вдягли військову форму, і в цей час на передовій боронять нашу землю. Доземний вам уклін та людська шана.

Я сердечно вітаю всіх військових зі святом і висловлюю щиру вдячність українським військовим, які сьогодні стоять на бойовому посту, захищаючи територіальну цілісність та національні інтереси країни.

Бажаю вам та вашим родинам миру, злагоди та родинного затишку, козацької мужності, дідівської гідності, батьківської мудрості та незламної сили волі. Нехай завжди поряд крокують оптимізм, спокій та гарний настрій!

З повагою, секретар ради Олег Стовбун

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних