Майстер-клас від юних кулінарів
У квітні цього року в конкурсі фахової майстерності серед учнів професійно-технічних навчальних закладів Полтавської області з професії «Кондитер» друге місце зайняла учениця ІІ курсу ПТУ № 50 м. Карлівка Дарія Запорожець. А 30 листопада вона вже ділилася своїм досвідом і умінням, провівши майстер-клас для першокурсників.
Свій майстер-клас продемонструвала і учениця ІІ курсу Анастасія Лукашова, яка показала технологію приготування, подачу і оформлення оригінальної страви з риби.
В училищі в рамках проведення місячника з професії «Кухар, кондитер» вже відбувся не один майстер-клас, де викладачі та майстри виробничого навчання передавали свої знання і вміння вихованцям.
Дівчата ж в ролі майстрів кулінарної справи виступали вперше, тому трішки хвилювалися, але на результат це не вплинуло. Страви вийшли вишукані і смачні.