A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Про призов громадян на строкову військову службу до Національної гвардії України у серпні 2017 року

Дата: 18.07.2017 13:56
Кількість переглядів: 997

На підставі Закону України “Про військовий обов’язок і військову службу” та Указу Президента України від 07 липня 2017 р. № 178/2017 «Про проведення у серпні 2017 року призову громадян України на строкову військову службу...

                                                                                                   

МІНІСТЕРСТВО ОБОРОНИ УКРАЇНИ

НАКАЗ

військового комісара

Карлівського районного військового комісаріату

(по стройовій частині)

 

12.07.2017

м. Карлівка

№ 228

 

Про призов громадян на строкову військову службу до Національної гвардії України у серпні 2017 року

 

На підставі Закону України “Про військовий обов’язок і військову службу” та Указу Президента України від 07 липня 2017 р. № 178/2017 «Про проведення у серпні 2017 року призову громадян України на строкову військову службу до Національної гвардії України» з 01 серпня 2017 року по 31 серпня 2017 року проводиться черговий призов громадян на строкову військову службу.

З метою виконання Закону України “Про військовий обов’язок і військову службу” та Указу Президента України від 07 липня 2017 р. № 178/2017 «Про проведення у серпні 2017 року призову громадян України на строкову військову службу до Національної гвардії України»,

НАКАЗУЮ:

1. Усім громадянам України чоловічої статі, які мешкають в місті Карлівка та Карлівському районі, яким до дня відправлення у військові частини виповнилося 20 років, та старших осіб, які не досягли 27 річного віку і не мають права на звільнення або відстрочку від призову на строкову військову службу до Національної гвардії України, з’явитися до  призовної дільниці Карлівського району для призову на строкову військову службу до Національної гвардії України.

2. Усі громадяни, які підлягають призову на строкову військову службу до Національної гвардії України, прибути на призовну дільницю за адресою: м. Карлівка, вул. Холодноярська (Радянська) 4 у встановлений час з документами, що зазначені у повістці. Громадяни, які не отримали особистих повісток з різних обставин, зобов’язані прибути до районного військового комісаріату у період з 01 серпня 2017 року по 31 серпня 2017 року та мати при собі документи, що посвідчують особу.

3. Усі особи призовного віку, які підлягають призову на строкову військову службу до Національної гвардії України і тимчасово не перебувають на території Карлівського району зобов’язані, негайно повернутися до місця постійного проживання та з’явитися у районний військовий комісаріат для проходження призовної комісії.

4. На підставі Закону України “Про військовий обов’язок і військову службу” керівники підприємств, установ, організацій, в тому числі навчальних закладів, незалежно від їх підпорядкування і форми власності, зобов’язані викликати призовників з відряджень для забезпечення своєчасного прибуття на призовну дільницю

4.1 У разі неможливості виклику та забезпечення прибуття військовозобовязаних до призовної дільниці району, надати інформацію до Карлівського районного військового комісаріату з підтверджуючими документами обставин відсутності за особистим підписом керівників підприємств завірені печаткою.

5. Громадяни, які ухиляються від призову і не з’являються за повісткою до військового комісаріату, несуть відповідальність згідно з законодавством.

6. Контроль за виконанням даного наказу залишаю за собою.

7. Наказ довести до всього особового складу військового комісаріату в частині, що його стосується.

 

Військовий комісар

Карлівського районного військового комісаріату

 майор

С.А. ЛУКАШ

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.