Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

На вимогу депутатів 28 липня відбулась сорок дев’ята позачергова сесія Карлівської міської ради сьомого скликання

Дата: 29.07.2020 13:04
Кількість переглядів: 1061

Фото без опису

   На вимогу депутатів 28 липня відбулась сорок дев’ята позачергова сесія Карлівської міської ради сьомого скликання.

   

Перед проведенням сесії на спільному засіданні постійних комісій депутати розглянули питання, які потребують негайного вирішення.

Так, начальник комунального підприємства «Карлівка Новатор» В.М. Фуртас доповів про проблеми, які необхідно вирішити по передачі теплогенераторних, що знаходяться за адресами: вул. Радевича, 1-Б, вул. Радевича, 23-А, вул. Полтавський шлях, 69-Б на баланс ПОКВПТГ «Полтаватеплоенерго». Для вирішення даного питання потрібні кошти в сумі 972 тис. грн. Він проінформував, що відбулися дві зустрічі за участю голови РДА, голови районної ради, керівництва міської ради та ПОКВПТГ «Полтаватеплоенерго». Депутати прийняли рішення звернутися до депутатів обласної ради з проханням посприяти у виділенні коштів на передачу теплогенераторних на баланс ПОКВПТГ «Полтаватеплоенерго», що дасть можливість вчасно та якісно підготуватися до опалювального сезону та зняти напругу серед мешканців міста.

          Депутати розглянули лист відділу освіти, молоді та спорту Карлівської РДА про преміювання випускників шкіл міста нагороджених золотою та срібною медалями. У цьому році 17 випускників шкіл міста нагороджені золотою медаллю та 2 випускника – срібною. За результатами обговорення було вирішено, відповідно до міської Програми підтримки «Обдарована дитина на 2018-2020 роки» виділити золотим медалістам по півтори тисячі гривень, срібним медалістам – по тисячі гривень. Крім того золотій медалістці Олександрі Дубовик, яка за результатами ЗНО отримала з двох предметів по максимально можливих 200 балів, виділити дві тисячі гривень.

      На порядок денний сорок девятої позачергової сесії Карлівської міської ради сьомого скликання були винесені питання:

1. Про затвердження першого заступника міського голови.

2. Про звіт голови тимчасової контрольної комісії Карлівської міської ради із забезпечення збереження та ефективного використання коштів місцевого бюджету та комунального майна територіальної громади міста.

3. Розгляд заяв.

    Депутати затвердили першим заступником міського голови Бобрицького С.Б., заслухавши його виступ та задавши питання. Після призначення першими заступником міського голови, Бобрицький С.Б. написав заяву про складання повноважень депутата міської ради.

     Виступаючи із звітом, голова тимчасової контрольної комісії Карлівської міської ради В.О. Шеремет розповів про роботу комісії, результатом якої стало порушення кримінальних справ, які зараз розслідуються правоохоронними органами та закликав депутатів відповідально та зважено підходити до питань за які вони голосують.

  Депутати також розглянули заяви, що надійшли та прийняли відповідні рішення.   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних