A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Магія купальської ночі на березі р. Орчик

Дата: 07.07.2021 10:07
Кількість переглядів: 1055

Найколоритніше та найцікавіше свято літа Івана Купала зібрало 6 липня на березі р. Орчик чимало мешканців та гостей Карлівської громади.

Святкування розпочалося з театралізовано-обрядового дійства «Магія купальської ночі». Його учасники віншували присутніх, співали пісні, танцювали, шукали квітку папороті та пускали різнобарвні вінки у річку.

Усі бажаючі мали змогу долучитися до наймістичнішого та дуже красивого обрядового свята, а також безкоштовно скуштувати смачного кулішу з пампушками, зробити селфі біля колоритної фотозони, посмажити шашлики, чи просто насолодитися атмосферою святкового вечора.

Кульмінацією дійства стало розпалення вогнища. А далі на всіх чекала концертно-розважальна програма та запальна дискотека.

 

Дякуємо відділу культури та туризму Карлівської міської ради за організацію чудового свята, представникам поліції та служби з надзвичайних ситуацій за забезпечення охорони громадського порядку та оперативного чергування під час свята.

 

Карлівська міська рада висловлює щиру подяку за спонсорську допомогу в організації свята очільнику «Ланнівської агропромислової групи» Олександру Тимосі, депутату Полтавської обласної ради Юрію Тимосі, директору ТОВ «Промінь» Миколі Копильцю, директору СФГ «Колос» Леоніду Гончару, керуючому ПП «Дослідне» Анатолію Пащенку, ФОП Петру Маріїчу, ПП Анатолію Тютюннику, ФОП Юрію Кудрі, ФОП Світлані Щербань, а також усім підприємцям, які здійснювали цього дня виїзну торгівлю.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.