A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

До уваги керівників підприємств, організацій всіх форм власності, землекористувачів та населення!

Дата: 03.09.2021 09:59
Кількість переглядів: 662

Амброзія полинолиста — дуже небезпечний карантинний бур’ян-алерген, який з повним правом можна назвати екологічно небезпечним, адже квітковий пилок амброзії - надзвичайно шкідливий для людини.

Фото без опису

Карлівська міська рада закликає всіх небайдужих до свого здоров’я і здоров’я оточуючих та екологічного благополуччя в громаді до плідної співпраці по знищенню амброзії на засмічених ділянках.

Також звертаємось з проханням до керівників підприємств, організацій всіх форм власності, землекористувачів та населення проводити всі необхідні заходи по знищенню та недопущенню розповсюдження цього злісного бур'яну.

Ми впевнені, що лише спільними зусиллями зможемо призупинити розповсюдження «зеленого агресора» – амброзії полинолистої. Не можна стояти осторонь, адже знищення амброзії збереже і фізичне здоров’я людей, і чистоту довкілля. Боротьба з амброзією повинна бути постійною, бо цей бур’ян оселяється на роки.

Нагадуємо мешканцям приватного сектору, власникам та орендарям земельних ділянок про особисту адміністративну відповідальність за порушення фітосанітарного законодавства. Посадові особи і громадяни, які порушують комплекс карантинних заходів, притягуються до відповідальності. Згідно з КУпАП (ст.105) «Порушення вимог щодо виконання фітосанітарних заходів» тягне за собою накладення штрафу на громадян від 3 до 10 неоподаткованих мінімумів, а на посадових осіб – від 8 до 15 неоподаткованих мінімумів. Стаття 22 Закону України «Про забезпечення санітарного та епідемічного добробуту» зобов’язує утримувати земельні ділянки та території в належному санітарному стані не тільки органи виконавчої влади, органи місцевого самоврядування, підприємства, але й всіх громадян.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних