A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Новини

Дата: від до Скинути

Соціальний проєкт ENG for UARMY запустив YouTube-канал "Армійська англійська"

Соціальний проєкт ENG for UARMY запустив YouTube-канал «Армійська англійська» (https://www.youtube.com/@engforuarmy) для українських військових із навчання військової англійської відповідно до мовних стандартів НАТО (STANAG 6001). Курс розроблено з урахуванням потреб і пріоритетів військових, та перевірених особисто на практиці найефективніших методів, прийомів, засобів та форм їхнього навчання.

10:26 27.10.2023

Наші - серед найкращих!

Карлівчани у складі команди України стали призерами 9-го Міжнародного спортивного фестивалю «Золотий Бик» для людей з особливими потребами.

09:44 27.10.2023

Продовжується робота над проєктом по облаштуванню пункту проживання внутрішньо переміщених осіб у Карлівці

В рамках результативної співпраці з однією із найпотужніших організацій, котра працює безпосередньо з Агентством ООН у справах біженців (UNHCR) – БФ «Право на захист» продовжується робота над проєктом по облаштуванню пункту проживання внутрішньо переміщених осіб у Карлівці, координатором якого є Валентина Пушкарьова.

09:35 27.10.2023

26 жовтня - День гарбуза.

Працівники Карлівської бібліотеки для дітей організували для відвідувачів «Гарбузовий день». Головна мета цього дня – поширювати інформацію про цілющі властивості гарбуза та його цінність для організму.

13:53 26.10.2023

ЕЛЕКТРОННИЙ КАТАЛОГ «ВИРОБНИКИ ПОЛТАВЩИНИ»

Електронний каталог «Виробники Полтавщини» розроблений в рамках реалізації грантового проєкту  «Консорціум територіальних громад як запорука сталого розвитку малого та середнього бізнесу» в межах програми міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», яка спільно фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

10:54 26.10.2023

Відновлено декларування та функції НАЗК з перевірки декларацій

12 жовтня 2023 року набрав чинності Закон України, яким відновлено  декларування та функції НАЗК. Щорічні декларації за 2021-2022 роки необхідно подати до 31 січня 2024 року, а за 2023 рік – до 31 березня 2024 року включно.

08:54 26.10.2023

Ордени «За мужність» III ступеня (посмертно) вручено рідним захисників України Віктора Кушнарьова та Олександра Кісєльова

У боротьбі за незалежність та волю ми втрачаємо найвідданіших і найсміливіших синів України, тих, хто мав би будувати успішну та сильну країну.

15:37 24.10.2023

Клята війна, підло розпочата російськими окупантами, продовжує приносити нестерпний біль і горе в українські родини...

З сумом повідомляємо, що 16 жовтня 2023 року в результаті ворожого обстрілу поблизу с. Кліщіївка, Донецької області загинув уродженець с. Попівка, Карлівської громади, мешканець с.Селещина, Машівської громади Чізмар Анатолій Ласлович, 1977 року народження, старший механік-водій розвідувального відділення військової частини А-4010.

16:12 20.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.