A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Новини

Дата: від до Скинути

Громада отримала шкільний автобус

Карлівська громада отримала новенький шкільний автобус, що придбаний за рахунок державної субвенції та співфінансування з місцевого бюджету. Автобус буде підвозити здобувачів освітнього процесу до опорного закладу "Карлівський ліцей №4" . Велика вдячність депутатському корпусі та місцевій владі за розуміння та підтримку.

13:12 02.10.2023

Вчителі важливі – не лише гасло Карлівської міської ради.

Напередодні святкування професійного свята працівників освіти України, у межах впровадження Швейцарсько-українського проєкту DECIDE – «Децентралізація для розвитку демократичної освіти» Карлівська міська рада взяла участь у ІІ етапі відбору для надання у 2023 році міні-грантів територіальним громадам, які мають намір укласти договори про співробітництво територіальних громад у сфері розвитку освіти.

13:08 02.10.2023

Карлівська та Нехворощанська громади навчатимуться залучати зовнішні ресурси для розвитку за підтримки U-LEAD

Стартувала нова навчальна програма від U-LEAD «Кроки для спеціалістів: Управління проєктним циклом-2023». Серед громад Полтавської області відбір пройшли команди з Карлівської та Нехворощанської громад.

08:50 02.10.2023

Вітаємо!

1 жовтня День народження відзначає депутат Карлівської міської ради Микола Ткаченко.

08:22 01.10.2023

1 жовтня - День людей похилого віку та День ветерана!

Дорогі наші ветерани, представники старшого покоління! У цей день прийміть найщиріші вітання з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана, а також глибоку вдячність за все, що зроблено вами заради нашого майбутнього. Ваша праця, ставлення до людей – це приклад для наслідування сучасній молоді Карлівської громади.

15:15 29.09.2023

Шановні вчителі, педагоги, викладачі! Прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята – Дня працівника освіти.

Нехай ваша нелегка, але така важлива справа цінується, шанується і щедро винагороджується, а учительські будні приносять лише радість і будуть плідними. Щиро вам зичу терпіння, життєвих сил і щоб все те, чим ви ділитеся з дітьми, поверталося до вас сторицею! Хороших, добрих та творчих вам учнів! Нехай ваші серця завжди будуть сповнені радістю та світлом! Зі святом! З повагою, т.в.о. міського голови, секретар ради Сергій БОБРИЦЬКИЙ.

15:12 29.09.2023

Загинув карлівчанин Плакущий Денис Вікторович

Страшні звістки про втрату захисників, на превеликий жаль, продовжують надходити в нашу громаду…22 вересня під час бойових дій в районі н.п. Вербове Запорізької області загинув наш земляк, мешканець м. Карлівка Плакущий Денис Вікторович. Йому було 40 років.

14:47 29.09.2023

Від козака-малюка - до захисника України

Військово-патріотичну годину «Від козака-малюка - до захисника України» організували працівники Публічною бібліотеки ім. А. Михайленка для учнів 8-б класу Карлівського ліцею № 1.

14:01 29.09.2023

Володарі гетьманської булави

В рамках відзначення Дня захисників та захисниць Україна та Дня українського козацтва Публічною бібліотекою ім. А. Михайленка спільно з бібліотекою для дітей було організовано та проведено патріотично-розважальну програму «Володарі гетьманської булави», учасниками якої стали учні 10-Б класу Карлівського ліцею № 1. Діти виявили свою кмітливість та спритність у веселих конкурсах та цікавих вікторинах. Та як і зазвичай перемогла дружба.

13:59 29.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.