A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Новини

Дата: від до Скинути

Прес-реліз про надання соціальних послуг і матеріального забезпечення безробітним у січні – липні 2022 року

У січні-липні нинішнього року послуги обласної служби зайнятості отримали 45,9 тисячі громадян, які шукали роботу. Із них 40,3 тисячі – зареєстровані безробітні. Від 3,5 тисячі роботодавців за сім місяців року надійшло 14,8 тисячі пропозицій роботи.

16:36 14.09.2022

Інформація про результати роботи Виконавчої дирекції Асоціації міст України в підготовці до опалювального сезону 2022/23 років станом на 29.08.2022 року

Асоціація міст України включена до Штабу з підготовки до опалювального сезону при Кабінеті Міністрів України, представники АМУ постійно беруть участь у нарадах, які проводяться Міністерством розвитку громад та територій України щодо підготовки до опалювального сезону

16:30 14.09.2022

Апаратна нарада 13.09.2022 р.

Щотижнева апаратна нарада, яку 13 вересня провів т.в.о. міського голови, секретар ради Сергій Бобрицький, розпочалася із заслуховування інформації про виконання доручень, даних на попередньому засіданні.  

13:52 14.09.2022

Об’єднати зусилля заради результату

          6 вересня перший заступник міського голови Михайло Кобченко у рамках виїзного прийому до Попівського старостинського округу відвідав Попівську гімназію №2 та порушив питання щодо необхідності проведення капітального ремонту навчального закладу із залученням коштів з бюджетів вищих рівнів.

16:39 13.09.2022

Карлівщина у скорботі

Ланнівську громаду спіткала біда. У війні з окупантами загинув мешканець с. Верхня Ланна Трофимчук Віталій Володимирович.  Йому було лише 31 рік. Карлівчани з сумом та нестерпним болем у душі, на колінах зустріли траурну колону з тілом загиблого Героя. Світлий спомин про мужнього захисника України назавжди залишиться в наших серцях. Герої не вмирають!

13:39 13.09.2022

В громаді триває ямковий ремонт доріг

Ямковий ремонт доріг, перелік яких був затверджений сесійно та погоджений обласною військовою адміністрацією, триває. Підрядником відремонтовано шляхопровід та розпочато ремонт дорожнього покриття по вул. Комарова. По вул. Полтавській здійснено підготовчі роботи.

10:20 13.09.2022

На повістці денній – забезпечення роботи об’єктів критичної інфраструктури на випадок надзвичайної ситуації.

Сьогодні т.в.о. міського голови, секретар ради Сергій Бобрицький провів термінову нараду за участі профільних заступників, керівників підприємств та установ. На повістці денній – забезпечення роботи об’єктів критичної інфраструктури на випадок надзвичайної ситуації.

17:04 12.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.