A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Новини

Дата: від до Скинути

Будьте уважні! Шахраї вміло грають на людських факторах.

Будьте уважні! Шахраї вміло грають на людських факторах.

Навички соціальної інженерії (наука про людську поведінкову реакцію) вони вправно втілюють в різні сфери життя, підлаштовуючись під обставини. Так, з появою виплат ВПО, з’явився великий вал фішингових схем: це всі ті повідомлення в месенджерах та соціальних мережах з текстом: «Уряд погодив нові виплати українцям».

13:41 08.08.2023

Лікарня поповнюється молодими кадрами

Лікарня поповнюється молодими кадрами

Завдяки наполегливості в.о. головного лікаря КНП «Карлівська лікарня ім. Л.В. Радевича» Наталії Кравченко у вирішенні питання кадрового забезпечення, на сьогодні маємо в штаті лікарні двох молодих спеціалістів. До роботи вже приступили лікарка-анестезіолог Дунай Маргарита Сергіївна та . лікарка-невролог (інтерн) Чубич Ірина Дмитрівна.

15:46 04.08.2023

"Виходь на світло!"

"Виходь на світло!"

В умовах повномасштабної війни одним з головним чинників для перемоги є підтримка держави, яка всі свої можливості спрямовує на забезпечення Збройних Сил України. Сплата податків важлива як ніколи. Кожен, хто вважає себе українцем і громадянином нашої держави має розуміти, що задекларована праця – це шлях до вільної, незалежної, економічно сильної держави! Саме тому, з 1 серпня до 30 вересня 2023 року Державна служба України з питань праці та її територіальні органи проводять інформаційну кампанію «Виходь на світло!»

16:19 03.08.2023

Про організацію Всеукраїнського конкурсу творчих робіт серед молоді

Про організацію Всеукраїнського конкурсу творчих робіт серед молоді

Національне агентство України з питань державної служби та Центр адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу оголошує Всеукраїнський конкурс творчих робіт серед молоді, що організовується за підтримки Спілки молодих державних службовців України.

16:12 03.08.2023

Прибрали стихійне сміттєзвалище

Прибрали стихійне сміттєзвалище

Деякі мешканці міста дозволяють собі нехтувати комфортом інших громадян і тому викидають сміття де їм заманеться та створюють стихійні сміттєзвалища. Тож вкотре працівникам Карлівського ВУЖКГ доводиться прибирати несанкціоноване сміттєзвалище. Цього разу з зеленої зони по вул. Робоча.

14:08 03.08.2023

Надано чергову допомогу з міського бюджету

Надано чергову допомогу з міського бюджету

Чергове засідання комісії з розгляду питань надання матеріальної допомоги військовослужбовцям ЗСУ, працівникам МВС України, працівникам ДСНС України та членам їх сімей відбулося 27 липня. До розгляду надійшло 38 заяв, серед яких три – щодо надання матеріальної допомоги членам сімей загиблих військовослужбовців.За результатами роботи комісії, ухвалено рішення про надання допомоги з міського бюджету на загальну суму 380 тис. грн.

16:25 02.08.2023

Відбулося п'ятнадцяте засідання виконавчого комітету

Відбулося п'ятнадцяте засідання виконавчого комітету

В ході чергового засідання виконавчого комітету Карлівської міської ради, що відбулося 31 липня під головуванням т.в.о. міського голови Сергія Бобрицького та керуючого справами (секретаря) виконавчого комітету Валентини Пушкарьової , розглянуто 17 питань порядку денного.

15:36 01.08.2023

Світла пам'ять. ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ!

Світла пам'ять. ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ!

До скорботної сторінки Героїв Карлівської громади увійшло ще одне ім’я захисника, який тепер оберігатиме нас з небес. У бою з російськими окупантами 28 липня поблизу населеного пункту Берестове, Куп’янського району, Харківської області загинув мешканець с. Попівка Козелько Геннадій Миколайович. Війна забрала його у вічність, залишивши болісні шрами на серцях рідних та близьких. Світла пам'ять. Герої не вмирають!

13:58 01.08.2023

Дякуємо за добру справу!

Дякуємо за добру справу!

Мешканці с. Солона Балка згуртувалися та вирішили привести до ладу дитячий майданчик. З проханням надати фарбу звернулися до Карлівського ВУЖКГ. На толоку вийшли цілими родинами, до роботи долучилися і маленькі жителі. Всі працювали активно та з великим задоволенням. За результатом маємо яскраво пофарбований, чудовий ігровий майданчик. Дякуємо за добру справу!

16:48 31.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних