A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Новини

Дата: від до Скинути

Надано чергову допомогу з міського бюджету

Надано чергову допомогу з міського бюджету

Чергове засідання комісії з розгляду питань надання матеріальної допомоги військовослужбовцям ЗСУ, працівникам МВС України, працівникам ДСНС України та членам їх сімей відбулося 27 липня. До розгляду надійшло 38 заяв, серед яких три – щодо надання матеріальної допомоги членам сімей загиблих військовослужбовців.За результатами роботи комісії, ухвалено рішення про надання допомоги з міського бюджету на загальну суму 380 тис. грн.

16:25 02.08.2023

Відбулося п'ятнадцяте засідання виконавчого комітету

Відбулося п'ятнадцяте засідання виконавчого комітету

В ході чергового засідання виконавчого комітету Карлівської міської ради, що відбулося 31 липня під головуванням т.в.о. міського голови Сергія Бобрицького та керуючого справами (секретаря) виконавчого комітету Валентини Пушкарьової , розглянуто 17 питань порядку денного.

15:36 01.08.2023

Світла пам'ять. ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ!

Світла пам'ять. ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ!

До скорботної сторінки Героїв Карлівської громади увійшло ще одне ім’я захисника, який тепер оберігатиме нас з небес. У бою з російськими окупантами 28 липня поблизу населеного пункту Берестове, Куп’янського району, Харківської області загинув мешканець с. Попівка Козелько Геннадій Миколайович. Війна забрала його у вічність, залишивши болісні шрами на серцях рідних та близьких. Світла пам'ять. Герої не вмирають!

13:58 01.08.2023

Дякуємо за добру справу!

Дякуємо за добру справу!

Мешканці с. Солона Балка згуртувалися та вирішили привести до ладу дитячий майданчик. З проханням надати фарбу звернулися до Карлівського ВУЖКГ. На толоку вийшли цілими родинами, до роботи долучилися і маленькі жителі. Всі працювали активно та з великим задоволенням. За результатом маємо яскраво пофарбований, чудовий ігровий майданчик. Дякуємо за добру справу!

16:48 31.07.2023

Всесвітній день прибирання 2023 в Україні

Всесвітній день прибирання 2023 в Україні

Наше навколишнє середовище щодня страждає від екоциду. Постійні обстріли, детонація мін, горіння лісів, підрив Каховської ГЕС – наслідки усіх цих екозлочинів будуть наздоганяти нас роками і навіть століттями. Ми повинні уже зараз почати роботу над ліквідацією наслідків екокатастрофи, підтримкою та відновленням українського довкілля.

11:09 31.07.2023

З Днем Української Державності!

З Днем Української Державності!

Шановна Громадо! Прийміть щирі вітання з нагоди Дня Української Державності. Символічно, що зародження української державності ми відзначаємо в День хрещення Київської Русі-України, коли вшановується пам’ять про видатного державотворця, князя Київського Володимира Великого.

09:08 28.07.2023

Роботи з ліквідації наслідків негоди

Роботи з ліквідації наслідків негоди

Сьогодні вночі сильний дощ та вітер накоїли лиха в громаді: повалено дерева в м. Карлівка по вул. Комарова, біля 5 садочка, дитячої музичної школи, по вул. Полтавський шлях, також надходять повідомлення з інших мікрорайонів та старостинських округів.

08:43 28.07.2023

З Днем медичного працівника!

З Днем медичного працівника!

Дорогі працівники медичної галузі! Сьогодні ми віддаємо шану героїчним медикам, хоробрим і незламним, які щодня рятують, лікують та допомагають.

10:09 27.07.2023

Боротьба з карантинними бур'янами триває

Боротьба з карантинними бур'янами триває

Спекотна погода та дощі сприяють швидкому росту рослин, у тому числі й карантинних. Щодня бригади Карлівського ВУЖКГ та КП «Карлівка Новатор» викошують рослинність на прибудинкових територіях, у парках, на ігрових майданчиках, на узбіччях доріг.

13:22 26.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних