A A A K K K
для людей із порушенням зору
Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Новини

Дата: від до Скинути

Програма для підприємців «Адаптивні стратегії бізнесу в умовах воєнного стану».

Всеукраїнська Асоціація ОТГ та Новоукраїнська міська територіальна громада відкриває реєстрацію на безкоштовний мінікурс та акселераційну програму для підприємців «Адаптивні стратегії бізнесу в умовах воєнного стану». Старт мінікурсу 24.05.2023 року.

10:16 23.05.2023

Грантові можливості для агробізнесу

З метою створення умов для розвитку агробізнесу та забезпечення продовольчої безпеки в Полтавській області пропонуємо представникам сільського господарства та харчової промисловості громади взяти участь у тренінгу ,,Грантові можливості для агробізнесу”.

16:07 18.05.2023

Державна підтримка малого та середнього бізнесу. Урядові ініціативи.

Державна підтримка малого та середнього бізнесу є на сьогодні дуже важливою, оскільки велика кількість підприємців та компаній переживають кризовий період та наразі мають змогу долучитися до урядових ініціатив, щоб врятувати або покращити своє становище.

15:29 18.05.2023

Колоритна і яскрава, патріотична і різнобарвна – сьогодні Карлівська громада замайоріла візерунками української вишивки.

Неймовірна душевна та тепла атмосфера панувала біля міського будинку культури. Дякуємо організаторам заходу за цікаві фотозони, насичену програму та цікавий флешмоб.

14:46 18.05.2023

З Днем вишиванки!

Сьогодні українці по всьому світу одягають вишиті сорочки для підтримання духу українців та наших незламних воїнів. І наша громада не виняток, бо тут знають, шанують та поважають національну культуру та традиції.

10:39 18.05.2023

18 травня Україна вшановує пам’ять жертв депортації кримськотатарського народу комуністичним тоталітарним режимом.

В цей день у 1944 році, відповідно до таємної постанови Державного комітету оборони № 5859-сс «Про кримських татар», підписаною Сталіним, розпочалася спецоперація військ НКВД з метою звільнення Кримського півострова від корінного населення.

08:17 18.05.2023

В Україні електричні самокати та моноколеса визнали транспортними засобами: що зміниться для їх власників та учасників дорожнього руху

 Законом України «Про деякі питання використання транспортних засобів, оснащених електричними двигунами, та внесення змін до деяких законів України щодо подолання паливної залежності і розвитку електрозарядної інфраструктури та електричних транспортних засобів» від 24.02.2023 № 2956-IX електричні самокати та моноколеса визнані транспортними засобами.

08:47 17.05.2023

Загальнодоступний інформаційний ресурс ДПС – зручний інформаційний сервіс для платників податків

Головне управління ДПС у Полтавській області нагадує, що на офіційному вебпорталі Державної податкової служби України  за посиланням  https://www.tax.gov.ua/  розміщений сервіс  «Загальнодоступний інформаційно довідковий ресурс» (ЗІР).

08:59 16.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.