Карлівська міська громада
Полтавська область, Полтавський район

Новини

Дата: від до Скинути

Відбулася  презентація оновленого закладу  КУ "Карлівський інклюзивно-ресурсний центр"

Відбулася презентація оновленого закладу КУ "Карлівський інклюзивно-ресурсний центр"

14 квітня у Карлівській об’єднаній територіальній громаді відбулася  презентація оновленого закладу  КУ "Карлівський інклюзивно-ресурсний центр", який покликаний забезпечити реалізацію прав дітей з особливими освітніми потребами на здобуття дошкільної та загальної середньої освіти.

17:00 14.05.2021

Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Валентина Пушкарьова провела  виїзний прийом громадян у Максимівці

Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Валентина Пушкарьова провела виїзний прийом громадян у Максимівці

Відповідно до затвердженого графіка, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Валентина Пушкарьова 13 травня провела виїзний прийом громадян у Максимівському старостинському окрузі з метою поспілкуватися з мешканцями села та безпосередньо від них почути про існуючі проблеми і разом знайти можливі шляхи їх вирішення.

14:37 14.05.2021

Відбулася чергова зустріч з проєктантами

Відбулася чергова зустріч з проєктантами

Сьогодні в черговий раз проведено зустріч з представниками ТОВ «Компанія «Тоталбуд», які презентували уточнені, з урахуванням зауважень і побажань, що були внесені за результатами попередньої зустрічі,  передпроєктні пропозиції  робочого проєкту фізкультурно-оздоровчого комплексу. 

14:20 14.05.2021

В Попівському старостинському окрузі відбулися мітинги з нагоди76-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

В Попівському старостинському окрузі відбулися мітинги з нагоди76-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

В ці дні урочистої пам'яті кожна громада, кожне місто та село низько вклоняється героям, полеглим в боях за Батьківщину, героям, які живуть в мирний час, які захищають кордони на сході України.

18:57 10.05.2021

Мітинг з нагоди Дня пам’яті та примирення та 76-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Мітинг з нагоди Дня пам’яті та примирення та 76-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

9 травня, з нагоди Дня пам’яті та примирення та 76-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні в Карлівці біля меморіалу Слави  відбувся мітинг-реквієм за участі ветеранів, представників влади, політичних партій, військового комісаріату, громадських організацій та мешканців громади.

13:03 09.05.2021

Меморіальні заходи в Максимівському старостинському окрузі

Меморіальні заходи в Максимівському старостинському окрузі

Цього травневого дня навіть небо плакало у скорботі, адже Друга світова війна забрала мільйони людських життів, серед них і мешканці Максимівського старостинського округу. Про це в своїй промові згадав перший заступник міського голови Юрій Ткачов під час урочистостей в с. Максимівка.

20:06 08.05.2021

Мітинг-реквієм в Голобородьківському старостинському окрузі

Мітинг-реквієм в Голобородьківському старостинському окрузі

8 травня о 09-00 годині в с. Голобородьківське біля братської могили воїнів та пам’ятного знаку на честь односельців, які загинули у роки Другої світової війни відбувся мітинг-реквієм з нагоди відзначення Дня пам'яті та примирення і 76-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

19:53 08.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних